EasyFix Kerstboomstandaard

EasyFix

 

Met de kerstboomstandaard van EasyFix haalt u de beste oplossing in huis. En er is voor elk interieur een passende kerstboomstandaard. De Easyfix Kerstboomstandaarden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Er zijn EasyFix Kerstboomstandaarden voor alle kerstbomen van groot tot klein. Zelfs voor kerstbomen tot 500 cm hoog!

Wat is EasyFix?

Wilt u uw kerstboom opzetten binnen vijf seconden? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard dé beste oplossing! De kerstboom wordt bij aankoop voorgeboord. U hoeft de kerstboomstandaard alleen neer te zetten en de kerstboom erop te plaatsen. Uw kerstboom staat rechter, steviger en door het waterreservoir behoudt de kerstboom zijn naalden langer. Hierdoor kunt u langer genieten van een prachtige kerstboom. EasyFix kerstboomstandaarden zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en vormen, deze kunt u als optie kiezen bij de Nordmann kerstbomen die hiervoor geschikt zijn.

De voordelen

Uw kerstboom is opgezet in vijf seconden;

Uw kerstboom staat gegarandeerd recht;

Mooi vormgegeven voor elk interieur;

Met waterreservoir.

De EasyFix houdt uw boom langer mooi

Het reservoir, dat in de standaard rond de stam van de kerstboom zit, kunt u vullen met 2,5 liter water. Hierdoor krijgt de kerstboom zijn stevigheid en wordt het gelijk van water voorzien.

Bekijk hier hoe de EasyFix werkt

Hoe ziet de EasyFix eruit?